'Mijn wolken treurend in het duister, vergeten dat zijzelf de zon verborgen houden.'

Rabindranath Tagore

Je hebt al hard aan jezelf gewerkt, boeken, cursussen,... maar waarom kom je dan toch steeds dezelfde situaties tegen? 'Als deze situatie, persoon, de wereld, eigen mindset,... nu maar eens anders was, dan zou je gelukkiger zijn, je compleet voelen, rust hebben, je eindelijk volledig kunnen smijten in je leven,...'. Je beseft dat je soms blijft steken in patronen en je wilt eruit. Je wilt dieper gaan, thuiskomen in de kern van je wezen... maar hoe?

Welkom in het spel van het leven. Hoe bewuster je bezig bent, hoe meer het je opvalt.

En wat als je daarnaast nu eens gewoon kunt stromen? En wel NU? Nu, hier eenvoudig en onbelemmerd aanwezig zijn, vrij kunnen ademen, thuiskomen in jezelf. Wat als DAT nu eens onderliggend je diepste verlangen, je grootste vervulling is? Want zie je, het zit vanbinnen en het hangt van niets af!
Ja, dat weet je ergens wel maar het is nog niet zo eenvoudig om dat te bereiken vind je. Boeken en cursussen zijn uitstekende hulpmiddelen maar jouw weg is uniek en levend, elk moment is anders.

Soms is het enige wat je nodig hebt, iemand die getuige is en tevens het bredere plaatje toont en echt en in compassie aanwezig is. deel van de weg meegaan het roer omgooien of je op het juiste moment iets spiegelen een sleutel aanreikt, een deur opent, iemand die een kanaal geeft aan je innerlijke wijsheid en mee kijkt naar de bevrijdende aspecten hierin. Bij Brighdes Healinghuisje krijg je de ruimte en de mogelijkheid om hiermee aan de slag te gaan en gaandeweg ga je meer ademruimte genieten in het spel dat dit leven is.

De kern in het aanbod van de healingen is steeds hetzelfde: je bent licht, dit is reeds wetenschappelijk bewezen. Door vanuit dit licht contact met je te maken, vallen de kleuren, de verhalen rond je wezen open en kunnen ze ontladen worden of in harmonie komen, ze staan niet meer in de weg tussen jou en jouw Bron van licht.

Bij Britta in het healinghuisje krijg je een uniek en kleurrijk aanbod van mogelijkheden, zowel op creatief als op bewustzijnsvlak verfrissend en diepgaand en gecombineerd met heel subtiel diepgaande, krachtige tools om jou te helpen je natuurlijke harmonie, je flow terug te vinden. Kijk maar eens hieronder wat er allemaal voor je mogelijk is.


"Wat een intens helende energie!"


Volledig traject: Aanrader!


 "Eén van de redenen dat ik hier ben (op Aarde ) is om weer in Vreugde en Vertrouwen in relatie tot alles te staan, gaande van mezelf tot anderen. Ik heb daar in jouw huisje héél veel bijstand toe gekregen.
De sparkles van het huisje blijven nog steeds helend nazinderen in onze harten
"Britta is an amazing person, she is kind, warm and trustworthy. She is an amazing light healer too.  I had an idea of what area I needed work done on and Britta picked up on this. We worked on this area which was my larynx through means best suited to me which was singing. Through singing I was able to express myself and find my grounding note and the notes where I felt powerful. I could feel the different notes resonating in different parts of my core. Britta had me sing words that came to my head, it felt amazing to express myself in this way and the more I sang the more whole I felt. I came away from the session feeling refreshed and woke up the next morning feeling incredible."

 

"Nog eens bedankt, het was een heel mooie ervaring die nog steeds lekker doorwerkt. Ik voel doorstroming in delen van mijn lichaam waarvan ik niet wist dat ze niet doorstroomden :) Dank jullie voor de heldere afstemming. Eén liefde." Laurent

"Op een fijne manier diep geraakt door de gastvrijheid van jullie harten en de bijzonder mooie, omhelzende, helende energie van het plekje! Het gaf ons meer wortels en vleugels en de visie voor een gloednieuw leven en wonen"  R.